Om Oss

Vår visjon er å gi alle muligheten til å ha kontroll over sitt eget strømforbruk. Vi vet at et smartere hjem ikke trenger å være kostbart. Derfor tilbyr vi en rimelig og brukervennlig løsning som skiller seg ut fra dagens dyre smarthjemalternativer. Med våre brytere, dimmere og kontakter kan du enkelt styre hjemmets elektronikk via en app ved hjelp av WiFi, uten behov for ekstra utstyr eller en komplisert hub.

Vi forstår viktigheten av enkelhet og tilgjengelighet når det gjelder smarthjemteknologi. Derfor er våre enheter kompatible med ledende plattformer som Tuya, Google Home, Amazon Alexa og flere, slik at du kan skape et intelligent hjem uten komplikasjoner. Hos oss handler det om å gjøre smarthjemmet ditt både enklere og rimeligere.

Vårt slagord reflekterer vår forpliktelse: 'Smarthjem gjort enklere og billigere'. Vi hviler ikke på laurbærene, vi har flere spennende produkter på vei. Hold øye med oss mens vi fortsetter å gjøre strømstyring og hjemmeautomatisering tilgjengelig for alle!